Пунта Кана, Доминиканска република
/Важи за 2-ма *Не се допускат лица под 18-годишна възраст./

Платинена карта получавате срещу 76 000 точки
Platinum card

Официални партньори за Платинена карта

Пунта Кана – най-източната точка на Доминиканската република, благословена с огромна плажна ивица от 48 км и обградена с кокосови палми извисяващи се към небето. Раят на пътешественика, както наричат Пунта Кана, е земя на почивка и релакс на брега на Атлантическия океан и Карибския басейн. Тук под безоблачното небе можете да плувате с делфини, да се влюбите в подводния свят, да яздите кон по крайбрежните пясъци, да се насладите на местни специалитети и усетите щастието на вечното лято. Затаете дъх за „мястото, където всички палми се срещат“, пригответе се да бъдете заредени с тропическо настроение и обградени с блещукащи …

Пукет, Тайланд
/Важи за 2-ма/

Златна карта получавате срещу 46 000 точки
Gold card

Официални партньори за Златна карта

Пукет – зашеметяваща комбинация от тюркоазени води и нефритено зелени вълни, прикриващи дъгите от цветни риби и обгръщащи златните и бели пясъци. Това не е всичко – мангрови и тропически гори, зелени хълмове и красиви островчета ще Ви пленят и неизменно напомнят за филма „Плажът“. Към всичко това добавете къщички над водата, приветливи хора, разнообразна кухня, активен нощен живот, Големият Буда, Музеят на черупките, Тигърското кралство – всички те ще Ви представят един по-различен и зрелищен свят!

Корфу, Гърция
/Важи за 2-ма/

Сребърна карта получавате срещу 23 000 точки
Silver card

Официален ексклузивен партньор за Сребърна карта

Остров Корфу, познат още като Керкира или Смарагдовият остров, е вторият по големина в Йонийско море. Духът на славното минало се усеща и до днес най-вече чрез наследството оставено от византийско, гръцко, турско и британско влияние. Величествени крепости и замъци, романтични пътеки и плажове, кипариси, маслинени и лимонени дървета се срещат, преплитат и преливат в сапфиреното море. „Градината на боговете“, както наричат Корфу, ще Ви плени и омагьоса със своето природно и културно богатство, както и с разкошни долини и романтични залези.